ΕΝ
ΜΗΝΥΜΑ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Αρχική Σελίδα / ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ / ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΕΣ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΕΣ

 

Το Κοινοτικό Συμβούλιο Βορόκληνης, αποφάσισε σε συνεδρία του στις 26 Μαΐου 2020, τα παρακάτω ως προς την αναλογική μείωση του τέλους σκυβάλων σε επιχειρήσεις λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού Covid-19:

α. 50% μείωση στα ετήσια τέλη σκυβάλων όλων των Ξενοδοχειακών Μονάδων που ήταν κλειστά από την αρχή του έτους.

β. 25% μείωση στα ετήσια τέλη σκυβάλων όλων των Ξενοδοχειακών Μονάδων που λειτουργούσαν κανονικά και έκλεισαν λόγω του κορωνοϊού.

γ. 25% μείωση στα ετήσια τέλη σκυβάλων όλων των Επαγγελματικών Υποστατικών που ήταν κλειστά λόγω της πανδημίας (με ελάχιστη επιβολή τέλους σκυβάλων € 170).

δ. Να συνεχίσουν να προσφέρονται μειώσεις κατόπιν αιτήσεων, σε μονογονιούς, συνταξιούχους και στους ιδιοκτήτες ακινήτων των οποίων τα διαμερίσματα/οικίες παραμένουν αχρησιμοποίητα.

ε. Ο φόρος ακίνητης ιδιοκτησίας καθώς και ο φόρος ενοικίου θα παραμείνουν οι ίδιοι όπως και τα προηγούμενα χρόνια.

Εντός των ημερών θα λάβετε τιμολόγια για τις φορολογίες σκυβάλων και κοινοτικών υπηρεσιών. Όσοι προτίθενται να υποβάλουν ένσταση, θα πρέπει να το πράξουν εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του τιμολογίου. Σας ενημερώνουμε ότι φέτος δεν θα παραλαμβάνονται ενστάσεις πέραν της προθεσμίας αυτής.

Υπενθυμίζεται η εξόφληση των λογαριασμών υδατοπρομήθειας και τους Τέλους Κοιμητηρίου.


Τυπώστε Αρχή Σελίδας Ταχυδρομήστε
Χάρτες
Πολυμέσα
Εκδηλώσεις
ΒΙΝΤΕΟ
3D TOUR
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ
ΑΛΜΠΟΥΜ
Designed & Developed by NETinfo Services Ltd.
No images, text or other material whatsoever from this website may be copied, published, re-produced or otherwise used without the written permission of NETinfo Services Ltd.