ΕΝ
ΜΗΝΥΜΑ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Αρχική Σελίδα / ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ / ΚΥΝΗΓΙ ΘΗΣΑΥΡΟΥ
ΚΥΝΗΓΙ ΘΗΣΑΥΡΟΥ

« ΚΥΝΗΓΙ ΘΗΣΑΥΡΟΥ»

Αγαπητές / Αγαπητοί Συγχωριανοί/Αγαπητά μας Παιδιά

Το Κοινοτικό Συμβούλιο Βορόκληνης, με πρωτοβουλία των μελών της Πολιτιστικής Επιτροπής, διοργανώνει το πρώτο κυνήγι θησαυρού της κοινότητας. Ένα παιχνίδι ευχάριστο και ευρηματικό, που έχει στόχο κατά πρώτον τη γνωριμία και ανακάλυψη γωνιών της κοινότητας και κατά δεύτερο τη συμμετοχή και συνεργασία των οργανωμένων συνόλων αλλά και όλων των κατοίκων γενικά, που τους αρέσει η δράση και η ομαδικότητα.

Ακολουθήστε τα πιο κάτω βήματα για τη συμμετοχή σας:

· Δημιουργήστε την ομάδα σας από 7-10 άτομα. Απαραίτητη προϋπόθεση, σε κάθε ομάδα, να υπάρχουν και ενήλικες. Οι ανήλικοι κάτω των 16 ετών πρέπει να προσκομίσουν υπογραμμένη τη συγκατάθεση γονέων.

· Κάντε εγγραφή στο παιχνίδι, το αργότερο μέχρι την 21η Φεβρουαρίου 2020 με ένα από τους πιο κάτω τρόπους:

α) τηλεφωνώντας στο 24648378

β) αποστέλλοντας ιμέιλ στο [email protected] ή

γ) συμπληρώνοντας το σχετικό έντυπο στο Κοινοτικό Συμβούλιο - Πατήστε εδώ: Δήλωση Συμμέτοχης

· Παρουσιαστείτε την Ημέρα του παιγνιδιού στο πάρκιγκ απέναντι από την Ελληνική Τράπεζα στις 10.00π.μ. για να δηλώσετε τον αρχηγό σας, να παραλάβετε τον αριθμό σας και να φορέσετε τις μπλούζες σας.

Κυριακή 1 Μαρτίου 2020 και ώρα 10.30 π.μ.,

ραντεβού στο πάρκιγκ απέναντι από την Ελληνική Τράπεζα.

Ελάτε να διασκεδάσουμε, να κάνουμε καινούριες παρέες, να συνεργαστούμε και να ανακαλύψουμε παρέα τον Κρυμμένο Θησαυρό του χωριού μας. Όλοι οι συμμετέχοντες θα πάρουν αναμνηστικό δίπλωμα. Η νικήτρια ομάδα θα πάρει χρηματικό έπαθλο.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 16 ΕΤΩΝ
ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΓΟΝΕΑ

Δηλώνω ότι επιτρέπω στο παιδί μου ………………………………………………………….. να λάβει μέρος στο «ΚΥΝΗΓΙ ΘΗΣΑΥΡΟΥ» την Κυριακή 1η Μαρτίου 2020 στη Βορόκληνη.

Όνομα Γονέα ……………………………………………………………. Υπογραφή …………………….

Τηλέφωνο……………………….


Τυπώστε Αρχή Σελίδας Ταχυδρομήστε
Χάρτες
Πολυμέσα
Εκδηλώσεις
ΒΙΝΤΕΟ
3D TOUR
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ
ΑΛΜΠΟΥΜ
Designed & Developed by NETinfo Services Ltd.
No images, text or other material whatsoever from this website may be copied, published, re-produced or otherwise used without the written permission of NETinfo Services Ltd.