ΕΝ
ΜΗΝΥΜΑ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Αρχική Σελίδα / ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ / ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

 
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

1. Το Κοινοτικό Συμβούλιο Βορόκληνης, αποφάσισε να δώσει παράταση στην αποπληρωμή των Φορολογιών που αφορούν Σκύβαλα και Κοινοτικές Υπηρεσίες μέχρι και την 31η Ιανουαρίου 2017. Μετά την ημερομηνία αυτή θα επιβληθεί 10% επιβάρυνση. Παρακαλείτε το κοινό όπως προσέλθει στα Γραφεία του Κοινοτικού Συμβουλίου για εξόφληση των Φορολογιών του πριν την ημερομηνία αυτή.

2. Όσοι έχουν καθυστερημένες οφειλές Φορολογιών ή και Τελών (Νερού, Σκυβάλων, Κοινοτικών Υπηρεσιών, Ακίνητης Ιδιοκτησίας, Κοιμητηρίου, Ενοικίου, Επαγγελματικών Αδειών), παρακαλούνται όπως τις εξοφλήσουν άμεσα ή να διευθετήσουν με το Κοινοτικό Συμβούλιο την αποπληρωμή τους με μηνιαίες δόσεις, μέχρι το τέλος του 2017.

3. Παρακαλούνται όλοι οι κάτοικοι της Κοινότητας οι οποίοι χρησιμοποιούν «πάρκα» ή «πράσινα» για ιδίαν χρήση και έχουν προβεί στην τοποθέτηση αντικειμένων σε αυτά, όπως τα μετακινήσουν μέχρι την 31η Ιανουαρίου 2017. Σε περίπτωση που δεν μετακινηθούν, τότε συνεργείο του Κοινοτικού Συμβουλίου θα προβεί στην μετακίνηση των αντικειμένων αυτών και δεν θα φέρει καμία ευθύνη για πιθανές υλικές ζημιές που θα υποστούν.

4. Το Κοινοτικό Συμβούλιο δεν θα παραλαμβάνει πλέον μεταχειρισμένα ρούχα. Παρακαλείτε το κοινό όπως τα τοποθετεί στους κάδους ανακύκλωσης ρούχων που βρίσκονται σε διάφορα σημεία στην Κοινότητα μας.


Τυπώστε Αρχή Σελίδας Ταχυδρομήστε
Χάρτες
Πολυμέσα
Εκδηλώσεις
ΒΙΝΤΕΟ
3D TOUR
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ
ΑΛΜΠΟΥΜ
Designed & Developed by NETinfo Services Ltd.
No images, text or other material whatsoever from this website may be copied, published, re-produced or otherwise used without the written permission of NETinfo Services Ltd.