ΕΝ
ΜΗΝΥΜΑ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Αρχική Σελίδα / Εκδηλώσεις / ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ ΟΡΟΚΛΙΝΗΣ
ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ ΟΡΟΚΛΙΝΗΣ

Η άγρια ζωή και τα τοπία της λίμνης Ορόκλινης θα παρουσιαστούν μέσα από τις τέσσερις εποχές του χρόνου, στα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας που διοργανώνεται στις 20 Νοεμβρίου, στις 19:00, στο Κοινοτικό Συμβούλιο Βορόκληνης στη Λάρνακα, στα πλαίσια του έργου LIFE Oroklini.

Στην εκδήλωση το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει φωτογραφίες του υγροτόπου και των πουλιών που συναντώνται εκεί, καθώς και άλλων ειδών από την άγρια ζωή της λίμνης Ορόκλινης, μέσα από το φωτογραφικό φακό 32 φωτογράφων που συμμετείχαν στο διαγωνισμό «Η λίμνη Ορόκλινης μέσα από τις 4 εποχές». Ο διαγωνισμός διοργανώθηκε από το Κοινοτικό Συμβούλιο Βορόκληνης στα πλαίσια του έργου LIFE Oroklini για την αποκατάσταση και διαχείριση της λίμνης. Επίσης την ίδια μέρα το Κοινοτικό Συμβούλιο Βορόκληνης θα απονέμει τα βραβεία στους φωτογράφους των νικητριών φωτογραφιών. Η έκθεση φωτογραφίας θα παραμείνει ανοιχτή για το κοινό για ένα μήνα.

Παρακαλώ ενημερώστε τους διοργανωτές της εκδήλωσης για την προσέλευσή σας στα εγκαίνια, επικοινωνώντας με το Κοινοτικό Συμβούλιο Βορόκληνης στο τηλέφωνο 24 644744 ή στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο [email protected].

Για την πρόσκληση παρακαλώ κάντε Κλικ Εδώ: Πρόσκληση για την Έκθεση Φωτογραφίας

Το τριετές έργο LIFE Ορόκλινη με τίτλο «Αποκατάσταση και Διαχείριση της Λίμνης Ορόκλινης» πραγματοποιείται με τη συνεισφορά του χρηματοδοτικού μέσου LIFE της Ευρωπαϊκής Ένωσης
 
 
        

Τυπώστε Αρχή Σελίδας Ταχυδρομήστε
Χάρτες
Πολυμέσα
Εκδηλώσεις
ΒΙΝΤΕΟ
3D TOUR
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ
ΑΛΜΠΟΥΜ
Designed & Developed by NETinfo Services Ltd.
No images, text or other material whatsoever from this website may be copied, published, re-produced or otherwise used without the written permission of NETinfo Services Ltd.