ΕΝ
ΜΗΝΥΜΑ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Αρχική Σελίδα / Εκδηλώσεις / ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ LIFE
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ LIFE

   
 
 
Το Κοινοτικό Συμβούλιο Βορόκληνης στα πλαίσια του έργου LIFE «Αποκατάσταση και Διαχείριση της Λίμνης Ορόκλινης» και σε συνεργασία με το Ταμείο Θήρας, τον Πτηνολογικό Σύνδεσμο Κύπρου, το Τμήμα Περιβάλλοντος και το Τμήμα Δασών σας προσκαλεί σε μία εκδήλωση ενημέρωσης για το έργο και εορτασμού των 20 χρόνων προγράμματος LIFE.
 
Θα προηγηθεί επίσκεψη στη λίμνη Ορόκλινης για πτηνοπαρατήρηση.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 23 Μαΐου 2012,
17:00 – 18:00 Επίσκεψη στη λίμνη Ορόκλινης όπου λειτουργοί των φορέων διοργανωτών θα δίνουν πληροφορίες για το έργο, θα ενημερώνουν τους παρευρισκόμενους για την ορνιθολογική αξία της περιοχής, εισάγοντας τους και στη πτηνοπαρατήρηση με τη χρήση κιαλιών και τηλεσκοπίων και
18:30 – 19:30 Ομιλίες, μεταξύ άλλων, για τη σημασία της λίμνης Ορόκλινης και του προγράμματος LIFE στο αμφιθέατρο του Κοινοτικού Συμβουλίου Βορόκληνης, στην οδό Κάμπου 2, Βορόκληνη.
 
Μετά την εκδήλωση θα ακολουθήσει δεξίωση.
 
Παρακαλώ όπως απαντήσετε μέχρι τις 21 Μαΐου επικοινωνώντας με το Κοινοτικό Συμβούλιο Βορόκληνης στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο [email protected] ή στο τηλέφωνο 24 644744 ή στο φαξ 24 645180.
 
 
 

  Το έργο «Αποκατάσταση και Διαχείριση της Λίμνης Ορόκλινης» πραγματοποιείται με τη   συνεισφορά του χρηματοδοτικού μέσου LIFE της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

 

 


Τυπώστε Αρχή Σελίδας Ταχυδρομήστε
Χάρτες
Πολυμέσα
Εκδηλώσεις
ΒΙΝΤΕΟ
3D TOUR
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ
ΑΛΜΠΟΥΜ
Designed & Developed by NETinfo Services Ltd.
No images, text or other material whatsoever from this website may be copied, published, re-produced or otherwise used without the written permission of NETinfo Services Ltd.