ΕΝ
ΜΗΝΥΜΑ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Αρχική Σελίδα / Μήνυμα
Μήνυμα

Αγαπητοί Φίλοι και Φίλες

Το διαδίκτυο που είναι ο πιο σύγχρονος τρόπος επικοινωνίας, μας επιτρέπει να μαθαίνουμε πληροφορίες και γεγονότα σε όλο τον πλανήτη με το πάτημα ενός πλήκτρου. Το Κοινοτικό Συμβούλιο Βορόκληνης ανταποκρινόμενο στις σύγχρονες ανάγκες του σήμερα, δημιούργησε την δική του ιστοσελίδα στο διαδίκτυο, με σκοπό να γνωρίσει ο κόσμος τις μοναδικές φυσικές ομορφιές του χωριού μας καθώς επίσης την ιστορία, την παράδοση, την κληρονομιά του τα ήθη και τα έθιμα του.

Μέσα από τις σελίδες μας θα απολαύσετε μια μαγευτική ξενάγηση στο χωριό μας που συνδυάζει το παλιό με το καινούργιο. Έχουμε από τη μια τον παλιό οικισμό, ριζωμένο στους πρόποδες του βουνού μας, εκεί όπου συντηρούνται οι ιστορικές μνήμες. Τα στενά δρομάκια με τα σπίτια κτισμένα με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική. Από την άλλη έχουμε το σύγχρονο, το καινούργιο, να απλώνεται μέχρι το κοσμοπολίτικο παραλιακό μέτωπο με τις αμμουδερές παραλίες και τα καθάρια νερά της Μεσογείου, με τα πολυτελή ξενοδοχεία και τα εστιατόρια. Ο παραλιακός πεζόδρομος, που έχει βραβευτεί με το πρώτο Κρατικό βραβείο αρχιτεκτονικής, είναι ότι το καλύτερο για περίπατο και αναψυχή.

Το βουνό μας με τις φυσικές του ομορφιές, τη δροσιά και τη θέα που προσφέρει, το ξωκλήσι με τις πατιές του Προφήτη Ηλία, τα παλιά λατομεία όπου εργάστηκε ο Γάλλος ποιητής Αρθρούρ Ρεμπώ, τα μονοπάτια στις πλαγιές του, δίνουν την ευκαιρία για μια ευχάριστη περιπλάνηση και εξερεύνηση.

Η Λίμνη μας με τον υγροβιότοπο της, με τα 65 είδη υδρόβιων πουλιών και τα άλλα τόσα είδη φυτών δίνουν επίσης την δυνατότητα για μια διαφορετική εξερεύνηση της χλωρίδας και της πανίδας του τόπου μας. Μερικά από τα είδη των πουλιών που φωλιάζουν στη Λίμνη, είναι μοναδικά στον Ευρωπαϊκό χώρο.

Με μεγάλη μου χαρά σας καλωσορίζω στις ηλεκτρονικές σελίδες της Κοινότητας Βορόκληνης και εύχομαι σύντομα να μας επισκεφτείτε για να θαυμάσετε από κοντά τις ανεπανάληπτες φυσικές ομορφιές μας και να γευτείτε τις μοναδικές γεύσεις στα παραδοσιακά της εστιατόρια στην παλιά γειτονιά και στην παραλία μας.

Η ιστοσελίδα μας δίνει και την ευκαιρία για επικοινωνία με τις υπηρεσίες του Συμβουλίου για τυχόν παράπονα, εισηγήσεις, προτάσεις και θα χαρούμε ιδιαίτερα να έχουμε ένα ανοικτό διάλογο μαζί σας.

Φιλικά
 

Νεόφυτος Φακοντής
Πρόεδρος Κοινοτικού Συμβουλίου
Βορόκληνης


Τυπώστε Αρχή Σελίδας Ταχυδρομήστε
Χάρτες
Πολυμέσα
Εκδηλώσεις
ΒΙΝΤΕΟ
3D TOUR
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ
ΑΛΜΠΟΥΜ
Designed & Developed by NETinfo Services Ltd.
No images, text or other material whatsoever from this website may be copied, published, re-produced or otherwise used without the written permission of NETinfo Services Ltd.